Babblarna Badmatta

De kreativa och lekvänliga Babblarna följer till och med in i badrummet. Litenleker, Stor&Liten, Jollyroom och Babyland har alla Babblarna Badmatta i sitt sortiment. Badstunden blir säker, halkfri och garanterat mycket roligare med Babblarnas färgglada motiv där Dadda, Diddi, Doddo, Babba, Bibbi och Bobbo simmar runt bland badbubblorna. Mattan rekommenderas från 0 månader och uppåt. Säkerheten uppnås med hjälp av en halksäker ovansida och sugkoppar på undersidan.

Mattan är 69 x 39 cm stor och passar lika bra i både dusch och badkar där den placeras på badkarsbotten eller direkt på golvet. Badmattan är tillverkad av plast samt är BPA-fri och CE-märkt. Mattan är också enkel att hålla ren och kan tvättas av med duschen och en mjuk tvättsvamp. Den som vill kan också komplettera badmattan med andra produkter från Babblarnas badrumsserie där man bland annat kan hitta olika sorters badhanddukar och badponchos att torka sig med eller mysa i efter badstunden.

Under själva badstunden kan man också leka med de många olika plastfigurer som finns att välja bland i leksakssortimentet. Figurerna har alla olika egenskaper och badstunden kan bli hur rolig som helst. Säkerheten står badmattan för och figurerna inspirerar till lek, språkträning och motorik. Det har aldrig varit roligare att bada!

Badmattor, Badrum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *