Babblarna Böcker

Det finns ett stort utbud av böcker som handlar om Babblarnas värld där karaktärerna var och en eller tillsammans bjuder på olika berättelser och engagerande äventyr. Böckerna är utformade för att locka till språklek och språkutveckling. Det är också här som Babblarnas unika styrka ligger när det gäller att fånga barns intresse och inspirera till delaktighet och lärande. Inom kategorin böcker finns följande utbud:

Pysselböcker

Hos Stor&Liten och Babyland finns Babblarna Pysselbok med klistermärken tillgänglig i två olika varianter med samma titel, men varierande innehåll. Boken innehåller 24 sidor blandat pyssel där man kan måla, räkna och hitta fem fel. Det finns också två ark med färgglada klistermärken. Dessa pysselböcker lämpar sig för barn som är över 3 år.

Målarböcker

Stor&Liten har Babblarna Målarbok med ramar i sitt sortiment. Denna målarbok omfattar 24 sidor och här finns inte bara bilder och motiv som kan färgläggas utan varje uppslag innehåller också plats att rita helt egna verk. Samtliga sidor i boken har färgade ramar som gör sidorna till tavlor att hänga upp på väggen. Intill varje motiv finns en textrad som beskriver bilden vilket utvecklar språkinlärningen.

På Babyland.se kan man hitta Babblarna Målarbok som innehåller 24 sidor med roliga motiv som man kan välja att färglägga precis hur man vill. Alla favoritkaraktärer dyker upp i olika sammanhang och bjuder på en trevlig lekstund.

Godnattsagor

På Jollyroom.se finns Babblarna Bok Natti Natti Babblarna som gör nattningen lugn och rofylld genom att Babblarna själva går och lägger sig. Läsningen ger också möjlighet till delaktighet genom att barnet själv aktiveras att natta de olika karaktärerna. Boken består av 44 sidor och är 20 x 20 cm. Texten bygger på ”Babblarnas vaggvisa” som finns på Youtube.

Hos Litenleker kan man hitta Babblarna, Paket med bok & godnattleksak – Natti natti Babblarna där godnattleksaken är ett fodral med små miniversioner av Babblarna som barnet själv kan natta i tur och ordning samtidigt som boken läses. Paketet passar ålderskategorin 0-6 år.

Böcker

På Babyland.se kan man hitta ett fördelaktigt Babblarna Bokpaket 4 böcker som passar ålderskategorin 1-2 år. I paketet finns Var är Babbas saker?, Dadda hälsar på, I Bobbos väska och I Babblarnas hus. Med dessa 4 böcker får man ett fint startpaket som främjar språkutvecklingen. Titlarna går också att köpa separat.

Hos Stor&Liten och Litenleker finns boken Babblarna Kalas hos Babblarna med 36 sidor härligt födelsedagskalas. Det finns också ett färgglatt uppslag som kan vikas ut. Boken är 20 x 20 cm stor och innehåller aktiverande inslag.

På Jollyroom.se kan man köpa den populära Babblarna Bok Stompalong med Babblarna! där barnet får följa med bilen Tut och cykeln Pling på väg genom Babblarnas dal och Babblarna följer med i tur och ordning. Boken är språkutvecklande och barnet får gissa, fylla i ord och svara på vem det är som dyker upp runt nästa hörn. Babblarnas låt ”Stompalång Tut Pling sång” finns på Youtube. Boken består av 36 sidor och är 20 x 20 cm.

Hos Litenleker hittar man Babblarna, Fingerresan där barnet får följa med på resan genom att använda sitt finger. Varje karaktär gömmer sig i ett uppslag och barnet uppmuntras att låta som karaktären. Boken passar ålderskategorin 0-3 år och består av 40 sidor.

På Jollyroom.se finns Babblarna Bok Hallooo Babblarna som är en pekbok för de minsta från 0 år. Boken är 16 x 16 cm. Här kan man också hitta Babblarna Bok Daddiddoo Babblarna .

Målarböcker, Pysselböcker, Sagoböcker

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *