Babblarna Mjukisdjur (Gossedjur)

De färgglada Babblarna finns nu även som mysiga mjukisdjur i varierande storlekar och set. 2015 vann dessa gosedjur pris som årets leksak för småbarn. Babblarnas mjuka och vänliga utseende med stora och snälla ögon samt kramvänliga kroppar älskas av både stora som små. Många glömmer dessutom bort att barnen språktränar när de härmar Babblarna och deltar i busiga äventyr i Babblarnas värld. Samtliga karaktärer förekommer vilket gör det möjligt att välja sin favorit. Utbudet bland de populära mjukisdjuren ser ut så här:

  • Minisar 10-15 cm
  • Mjukisar 26 cm
  • Mjukisar 30 cm
  • Stora mjukisar 35, 40, 45, 48, 50 cm

Mjukisdjur 26 centimeter

Dessa mjukisar kan man bland annat hitta hos Litenleker.se och samtliga tillverkas av Teddykompaniet. Här kan man välja bland alla de sex originalkaraktärerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Gosedjuren kan användas i alla åldrar och från 0 månader. De kan dessutom tvättas i 40 grader med liknande färger. Samtliga figurer ler samt har armarna utsträckta för att kramas och bli kramade.

Mjukisdjur 30 centimeter

Alla sex originalkaraktärer finns hos Jollyroom.se i storleken 30 centimeter. Motiveringen till att mjuisdjuren blev årets leksak 2015 var bland annat Babblarnas tydliga färger och former samt att varje karaktärs namn består av ett viktigt ljud på vägen att lära sig tala. Med dessa mysiga mjukisar kan man både vila, sova och leka. Mjukisdjuren kan användas av alla barn från 0 år och uppåt. Materialet består av polyester och kan maskintvättas i 40 grader.

Stora mjukisar

Det finns ockå ett populärt utbud av stora mjukisdjur bland Babblarnas rika sortiment. Dessa djur finns i varierande storlekar beroende på karaktär. De stora mjukisarna kan man bland annat hitta på Jollyroom.se, Litenleker.se, Stor&liten samt hos Babyland.se. Det är inte ovanligt att stora gosedjur är mer populära med tanke på att det helt enkelt finns lite mer att krama om. Att de olika karaktärerna dessutom existerar i ett levande sammanhang med filmer, musik på CD-skivor och böcker samt att det finns en hel interaktiv värld på internet gör att de når barnen på ett unikt sätt. Det inkluderande budskapet kring Babblarna med empati, allas lika värde, lek och språkinlärning gör dessa mjukisdjur mycket omtyckta av både stora och små.

De stora mjukisarna går att hitta i storlekarna 35, 40, 45, 48 och 50 centimeter. Dadda är den enda Babblaren som finns i 48 centimeter och Bibbi är ensam i storlek 50 centimeter. Lilla Bobbo finns i varianten 35 centimeter, medan Diddi och Babba finns i formatet 45 centimeter. Däremellan kan man även hitta en hel del av figurerna i 40 centimeter.

Det är fördelaktigt att handla via nätet, men om man vill kan man besöka en fysisk butik för att prova ut den mest kramvänliga storleken först. Även de större varianterna går att maskintvätta i 40 grader med passande färger.

Minisar

Ibland kräver riktigt roliga lekar lite mindre mjukisar och då passar minisarna från Babblarna perfekt. Alla karaktärerna går att köpa separat och innehåller dessutom extra mycket fyllning nederst i kroppen för att kännas behagliga i handen. Alla minisar kan dessutom sitta ner. Det går att köpa till den lilla mjukisbilen Tut där samtliga minisar kan turas om att sitta. Måtten varierar mellan 10-15 centimeter och samtliga minisar kan tvättas i 40 grader. Minisarna finns att köpa på bland annat Babyland.se. Det går också att köpa ett helt set där samtliga minisar ingår.

Minisar paket

Ett set med samtliga minisar kan man hitta hos Stor&Liten för den som önskar få alla Babblarnas minisar på samma gång. Det är dessutom fördelaktigt rent ekonomiskt då man sparar en slant på att köpa ett samlingspaket med tanke på att varje enstaka minis får ett högre styckpris om man köper dem separat. Hela originalgänget ingår i paketet och är alla redo att lekas med så fort det bara går.

Man kan komplettera samlingen genom att köpa den lilla bilen Tut för att utveckla lekarna ännu mer och dansa loss till Stompalång Tut Pling Sång.

Hos Babyland.se kan man även köpa Babblarnas nyaste vänner, nämligen kompisarna Klonk, Faffa och Vovvo. Även de här mjukisarna är minisar och är perfekta för roliga lekar.

Klonk är en 25 centimeter hög blå robot med rosa flätor som kan sitta.

Faffa är Babblarnas härliga och färgglada 15 centimeter stora papegoja vars vingar antingen kan fällas upp på ryggen i viloläge eller hänga neråt för att ta sats inför nästa flygtur.

Lilla Vovvo är Babblarnas blåa hund som är 15 centimeter stor och härligt mjuk att gosa med.

Samtliga nya vänner kan tvättas i maskin på 40 grader. Alla karaktärerna känns igen från både filmer och böcker och lekarna kan antingen härma befintligt material eller ge sig ut på egna och outforskade äventyr. Det finns en hel lekvärld att ta del av till bredden fylld av inspiration, fantasi och kreativitet. Samtliga karaktärer passar alla olika åldrar från 0 månader och uppåt.

Mjukisdjur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *