Babblarna Presenter och Julklappar

Det roligaste som finns, förutom att få presenter, är att ge bort presenter till andra. Det finns många tillfällen i livet då man får handla presenter och julklappar åt förväntansfulla barn. En hel del livshögtider som dop och födelsedagar utgör också utmärkta tillfällen att handla något som lyser upp vardagen för den som fyller år eller firar jul. Babblarnas värld är till bredden fylld av pedagogiska leksaker och material för ålderskategorin 0-6 år och det finns en hel del potentiella presenter att välja bland. Populärast och mest uppskattat är det att ge bort olika typer av lekmaterial, mjukisdjur, praktiska vardagsleksaker och hjälpmedel för de minsta samt leksaker, spel, filmer och böcker som är språk, motorik- och matematikutvecklande.

Babblarna Julklappstips och presenttips

Jollyroom.se har många pedagogiska och färgglada böcker som handlar om Babblarna och deras värld. I pekboken Babblarna Bok Babbibboo Babblarna som rekommenderas från 1 år får man följa med på ett äventyr för att se vad Babblarna gör och var de gömmer sig. I Babblarna Bok I Bobbos Väska får de minsta barnen möjlighet till lekfull språkinlärning genom att hjälpa figuren Bobbo att packa ur sin väska och ta reda på vilken Babblare varje sak egentligen tillhör. Den praktiska och fina boken Babblarna Bok Natti Natti Babblarna hjälper inte bara till att natta de små på julaftonskväll utan alla andra kvällar framöver samtidigt som boken blir en uppskattad favoritsaga. I tur och ordning nattas alla Babblare innan det är dags att natta de små barnen.

Stor&Liten har en hel del pussel i sitt sortiment och en julklapp som innehåller flera pussel i samma paket gläder de flesta. Babblarna Pussel 4-i-1 som innehåller 4 olika pussel i en låda med praktiskt handtag rekommenderas från 2 år. Här finns 2-bitar, 3-bitar, 4-bitar samt ett 5-bitars pussel av tålig kartong för de minsta barnen. Ett annat roligt julklappstips som leder till många kreativa och utvecklande stunder är Babblarna Klosspussel 9 bitar som möjliggör 6 olika alternativ i samma pussel. Det finns ett motiv för varje Babblare, illustrationer som hjälper barnet att hitta rätt samt en praktisk bricka som fungerar både som pusselbricka och lock till förvaring. Pusslet rekommenderas från 3 år och består av 100 procent trä.

Hos Jollyroom kan man också hitta Babblarna Ryggsäck, Ljusblå med ett härligt motiv från Babblarna. Ryggsäcken kan användas till och från förskola, skola eller packas i leken för att gå på äventyr. Ett praktiskt handtag upptill gör ryggsäcken lätt att förflytta och de reglerbara axelbanden garanterar god passform. Ryggsäcken är också försedd med reflexer som syns i vintermörkret. I sortimentet finns också den charmiga Babblarna Gosedjursryggsäck Babba som föreställer karaktären Babba från Babblarna. Väskan har ögon, armar och ben och är lika kramgo som ett gosedjur. Det finns även andra varianter att välja bland och alla kan hitta sin favorit.

Litenleker har en perfekt julklapp för alla barn som älskar Babblarna. Babblarna, DVD – God natt & sov gott Babblarna . Här får barnen möjlighet att se sina favoriter på film. Denna DVD bjuder på en lugn och harmonisk mix som passar perfekt när man behöver varva ner. Musik blandas med dans och språklek innan Babblarna går och lägger sig. Filmen passar utmärkt för 2-4 åringar. I sortimentet finns också den populära Babblarna, Första Filmen DVD för den som bara inte kan få nog av Babblarna. Detta är den ultimata julklappen för 2-4 åringen med 5 dansfilmer, 18 kortfilmer, 5 musikvideos och 6 olika språklekar. Därutöver medföljer en minisaga om Diddi och Dadda samt en färgglad poster.

Hos Babyland.se kan man hitta Babblarna Plastfigurer 6-pack som definitivt kommer att förgylla lekstunderna. Dessa figurer är mångsidiga, tåliga och kan användas i lekar både i och utanför badet. Det finns en hel del olika varianter av plastfigurer att köpa och man kan hitta dem både hos Babyland, Jollyroom, Litenleker samt Stor&Liten. Denna julklapp kan kompletteras med Babblarna hus 1 och Babblarna hus 2. Alla figurer passar att leka med till husen men man kan också köpa Babblarna Figurset (D-familjen) samt Babblarna Figurset (B-familjen som passar alldeles perfekt ihop med respektive hus.

Stor&Liten har många mjukisdjur av Babblarna i sitt sortiment där bland annat Babblarna Vovvo 15 cm garanterat blir en uppskattad julklapp. Vovvo känns igen från böcker, filmer och musikvideo och passar perfekt att krama om. Här finns också Babblarnas söta och färgglada papegoja Babblarna Faffa 15 cm. Det finns också ett stort utbud av originalkaraktärerna från Babblarna i varierande storlekar. Allra störst är Babblarna Mjukisfigur Stor Bibbi 50 cm som alltid finns redo att bjuda på en kram när det behövs. Alla Babblarna finns representerade och det blir inte svårt att hitta favoritfiguren, antingen i mini, mellan eller stort format. Här kan man också hitta karaktären Babblarna Klonk 25 cm samt bilen Babblarna Minisar (Tut). Det går att läsa mer om alla Babblarnas mjukisdjur under kategorin med samma namn

Julklappar, Presenter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *