Babblarna Sängkläder

När det är läggdags så vill vi känna oss trygga, varma och omgivna av kärlek. Tryggheten är det som är centralt för en god natts sömn och för en lyckad återhämtning efter en lång dag. Tryggheten är extra viktig för de allra minsta. En pyjamas, påslakan eller örngott med motiv från barnens favoritfigurer är en utmärkt investering och ett enkelt tillskott till en trygg stämning. Ta med Babblarnas Bobbo, Dadda och Bibbi in i barnkammaren för att skapa en trygg och varm omgivning.

På Babyland.se kan man bland annat hitta ett babblarna bäddset för spjälsäng som kallas Vi flyger. Detta bäddset från Babblarna är tillverkat av ekologisk bomull och kan tvättas i maskin i 60 grader. Måtten för spjälsäng är 100×130 cm för påslakan och 38×55 cm för örngott. Detta bäddset går också att hitta för juniorsäng med måtten 150×210 cm + 50×60 cm.

Hos Jollyroom kan man också hitta bäddsetet som kallas Vi är Babblarna. Setet är tillverkat av ekologisk miljöcertifierad bomull och finns till både spjälsäng och juniorsäng. Måtten för spjälsängsvarianten är 100×130 cm stort påslakan och 38×55 cm stort örngott. Bäddseten finns också att hitta i sortimentet hos Stor&Liten.

Hos Stor&Liten kan man också hitta ett fint spjälsängsskydd av ekologisk bomull med måtten 360×28 cm. Skyddet kan tvättas i tvättmaskin på 40 grader och motivet består av de vänliga och färgglada Bobbo, Bibbi, Babba och Doddo, Diddi och Dadda.

Bäddset, Lakan, Örngott, Påslakan, Pyjamas, Sängkläder, Sovrum, Spjälsängskydd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *