Babblarna Tallrik

Babblarna tallrikar ger dig möjligheten att ta med babblarna till matbordet. De populära figurerna finns på olika praktiska tallrikar och artiklar som kan behövas i vardagen med små barn. Det finns även tallrikar för något äldre barn och papperstallrikar till temakalaset. Babblarnas motiv underhåller och underlättar samtidigt som de är dekorativa.

Melaminset med Babblarna motiv, 5 delar

Detta set finns att köpa hos Stor&Liten och innehåller en djup tallrik med sugkopp på undersidan, en vanlig tallrik, en pipmugg att dricka ur samt ett litet bestickset med sked och gaffel. Setet tål att masindiskas i max 50 grader, men bör inte köras i mikrovågsugn. Samtliga produkter är kemikaliefria samt flam- och eldsäkra. Hos Jollyroom kan man även köpa detta set med en kompletterande haklapp, vilket uppskattas av både stora som små.

Det finns även ett melaminset bestående av 3 delar hos Stor&Liten för lite äldre barn. Setet innehåller en tallrik, en skål och ett glas med de populära Babblarna som motiv.

Babblarna Tallrik som en del av Babblarna Matset

Jollyroom har ett populärt matset med skål, tallrik, bestick och mugg som är särskilt utformade för mindre händer. Setet innehåller också en haklapp och en bordtablett. Allt är naturligtvis försett med ett fint motiv av Babblarna. Haklappen har en praktisk ficka och kardborrband i nacken samt är enkel att rengöra.

Köket, Tallrikar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *