Välkommen till en unik nyhetsportal

alt text

Vi skriver om allt mellan himmel och jord, fakta och inte fakta - Här hittar du allt

Nyheter inom företagande

alt text

Allt du behöver veta inom företag, privatliv & hobbies

Vill du synas här?

alt text

Att annonsera på en webbplats som denna kan hjälpa dig komma högre upp i sökmotorerna.

3 tips för snyggare tänder

3 tips för snyggare tänder

En uppsättning snygga tänder är något som alla vill ha! Det finns många olika sätt att uppnå det där riktigt snygga, vita leendet som man så gärna vill pryda sitt ansikte med. Allt från tandblekning, till tandställningar och tandkronor. Här kommer tre tips på hur man kan göra sina tänder lite extra fina inför sommaren!

  1. Bort med missfärgningar

Det finns många saker som kan orsaka missfärgningar, såsom kaffe, cigaretter och snus. Det är många som lider av missfärgade tänder idag, men det är enkelt att åtgärda. Mängder av företag erbjuder idag tandblekningar som man kan göra hemma själv, för en billig peng. Men vill man verkligen bli av med missfärgningar på ett hållbart sätt kan man kontakta en tandläkare tyrsö som hjälper till att bleka tänderna med professionella verktyg.

 

  1. Rätta till sneda tänder

Om man inte redan haft tandställning som barn kan man rådgöra med sin tandläkare om att skaffa en osynlig tandställning. Dessa hjälper till att rätta till sneda tänder och skapa ett rakt och fint leende. De är dessutom skonsamma mot tänderna och munnen, och orsakar inte någon smärta eller sveda. Det finns många olika varianter av tandställningar som kan man använda som vuxen, så rådgör alltid med en tandläkare för att hitta en bra lösning som passar dig.

 

  1. Ta hand om tänderna

Grunden för ett fint leende och snygga tänder är i grund och botten att ta väl hand om tänderna. Detta gör man med hjälp av tandborstning, tandtråd och munskölj som stärker tändernas emalj. Oavsett om man bleker tänderna, använder tandställning eller sätter in tandkronor kommer man aldrig att komma undan tandvård. Det är det enda sättet att hålla sina tänder snygga nu – och i framtiden. Konsultera en tandläkare på din ort för att få rådgivning kring hur man tar hand om tänderna på bästa sätt.