Välkommen till en unik nyhetsportal

alt text

Vi skriver om allt mellan himmel och jord, fakta och inte fakta - Här hittar du allt

Nyheter inom företagande

alt text

Allt du behöver veta inom företag, privatliv & hobbies

Vill du synas här?

alt text

Att annonsera på en webbplats som denna kan hjälpa dig komma högre upp i sökmotorerna.

Lyxa till badrummet med ett badkar

Lyxa till badrummet med ett badkar

 

Det finns få saker i världen som är lika härligt som att ta ett avkopplande bad! Efter en lång dag på jobbet, eller bara som start på en härlig lördagsmorgon – det är alltid lika skönt med ett varmt bad. Om ens hus inte har ett badkar finns det enkla medel för att installera ett – kanske i samband med en badrumsrenovering Bromma! Föreställ er känslan av att komma hem till ett helt nytt, fräscht badrum som dessutom har ett helt nytt badkar som väntar på en efter en lång arbetsdag – bättre än så blir det väl inte?

Kombinera dusch och bad

Om man ska renovera badrum Stockholm kan det vara bra att se över om ett badkar får plats. För stora badrum är det inga problem, men det kan vara lite klurigt i ett mindre badrum. Om platsen finns, kan man dessutom ställa ett badkar på ena sidan av badrummet, och placera ut en stor dusch på andra sidan av rummet. På så vis får man det bästa av två världar!

Alternativ för små badrum

Om man har ett mindre badrum kan det vara svårt att få plats med ett badkar, men då finns det andra lösningar! Många företag erbjuder idag små badbaljor, som man kan fälla upp till ett stort badkar. De rymmer en person och fylls upp med vatten från duschen – för att sedan förvandlas till ett portabelt badkar som får plats även i de minsta badrummen. För att lyxa till det lite extra kan man bara hälla i lite badsalt och stänga ögonen, så känns det exakt som ett riktigt badkar.

Bara för att man har ett mindre badrum ska man inte behöva kompensera på badandet! Det finns lösningar för alla olika typer av badrum, ibland får man bara vara lite kreativ.