Välkommen till en unik nyhetsportal

alt text

Vi skriver om allt mellan himmel och jord, fakta och inte fakta - Här hittar du allt

Nyheter inom företagande

alt text

Allt du behöver veta inom företag, privatliv & hobbies

Vill du synas här?

alt text

Att annonsera på en webbplats som denna kan hjälpa dig komma högre upp i sökmotorerna.

Välkomna sommaren med dessa smakrika nikotinpåsar 

Välkomna sommaren med dessa smakrika nikotinpåsar 

 

Våren är här och solens strålar börjar värma upp oss från vinterns tunga köld. Det står inte på förrän sommarvärmen knackar på och semestertiderna är komna. Under årets bästa årstid vill vi inte göra annat än att spendera våra dagar på stranden, sippa goda drinkar och umgås med våra nära och kära. Kanske bokar vi en resa och upptäcker en ny stad, latar oss på en strand eller tar oss an äventyr vi aldrig tidigare gjort.

 

När sommaren är kommen vill man gärna njuta lite extra av livet. God mat och dryck står högt upp på listan, men det finns ännu fler godsaker att ta vara på. Vi pratar såklart om sommarens godaste nikotinpåsar! Sortimentet har utökats ytterligare och det finns mängder av nya smaker att prova på. Varianter av alla storlekar, med olika styrka och svagheter och bäst av allt – alla explosiva smakupplevelser!

 

Vi har samlat våra favoriter inför sommaren för att ni ska kunna hitta nya smaker som ni kan ta med er överallt i sommar, vare sig ni spenderar dagarna i parken, på stranden eller på nattklubben. Läs vidare för att ta del av sommarens bästa smaker av nicotine pouches!

 

Klint Rosé Mini

 

Om det är någon smak som definierar sommar så måste det ändå vara rosé! Klint har tagit fram en smak som är att dö för. Här kombineras den utsökta smaken av rosé, med sommarbär, röda frukten och söt sockervadd. En söt, feminin och vibrant smak som bara skriker sommar. Den har medium styrka och kommer i en slim variant, perfekt för oss som vill ha en liten och nätt påse under läppen. Klint Rosé Mini är sommarens allra bästa smak och har en given plats i väskan, bakfickan, bilen och på planet – oavsett var sommaren tar en.

 

Helwit Blueberry

 

Fantastiska Helwit bjuder på en av sommarens allra godaste smaker – nämligen blåbär! Här erbjuder en fräsch, vit påse som inte fläckar tänderna och som ger en smaksensation utan dess like. Sätt en påse under läppen och känn hur tankarna för dig till en varm promenad i skogen och mängder av ljuva små blåbär. En given favorit för alla som är ute efter en lätt och fräsch smak av bär och sommar. Även denna har lite extra styrka och passar bra för den som behöver en extra kick.

 

Vont Juicy Berry

 

Nykomlingen Vont har precis lanserat sina tobaksfria nikotinpåsar och wow, wow, wow! Vilka otroliga smaker de har att komma med. Deras Juicy Berry är en nätt och kompakt variant som för tankarna till sommar, sol och äventyr. Med en fräsch och söt smak av sommarbär är det den ultimata dosan för sommarens alla tillfällen. En fräsch sensation som har en given plats i väskan – sommaren lång.

 

Cuba Black Fruity Line Cherry

 

För den som är på jakt efter en variant som verkligen är extra, extra stark, har Cuba tagit fram en helt ny linje av påsar med extra allt! Prova på deras nya Black Fruity Line Strong, en extra stark påse som verkligen ger dig en kick. Mjuka och behagliga påsar som inte skadar tänderna, men som verkligen har allt man kan önska hos en riktigt, riktigt stark nikotinpåse. Denna variant bjuder på en oemotståndlig smak av utsökta körsbär – perfekt för sommarens alla äventyr.

 

Volt Mystic Blue

 

Upptäck den magiska smaken Mystic Blue från Volt! En spännande kombination av mörka, blåa bär, som tillsammans med en hint av vanilj och fräsch mint, skapar en välbalanserad och oemotståndlig smak – perfekt för sommarens sena kvällar. En svagare variant av nikotinpåse som är perfekt för dig som letar efter mycket smak, men lagom med nikotin.