Välkommen till en unik nyhetsportal

alt text

Vi skriver om allt mellan himmel och jord, fakta och inte fakta - Här hittar du allt

Nyheter inom företagande

alt text

Allt du behöver veta inom företag, privatliv & hobbies

Vill du synas här?

alt text

Att annonsera på en webbplats som denna kan hjälpa dig komma högre upp i sökmotorerna.

Ta tag i hemmabygget under semestern

Ta tag i hemmabygget under semestern

Sommaren börjar närma sig och likaså semestertiderna! Vissa väljer att fylla sin lediga tid med lata dagar på stranden, ljuva sommarkvällar i parken eller lyxiga middagar i solnedgången – andra passar på att fixa i hemmet!

 

För hemmabyggaren är semestern en optimal tid att ta tag i allt som man planerat att göra under året. Det kan handla om att bygga en ny altan, renovera köket, måla om fasaden eller lägga om taket. Oavsett vad sommaren har i beredskap för hemmabyggaren kommer det garanterat att ge fina resultat.

 

Måla om i samband med bygget

Om man som hemmafixare ändå är igång med sina byggen kan det vara en bra tid att passa på att måla om också! Skapa lite variation i hemmet och byt ut färgerna på väggar, golv, tak eller kök. Att måla om är superkul och ger huset en helt ny känsla – bara genom färg. Ett tidigare ljust och sterilt kök kan få lite karaktär genom att måla en snygg fondvägg, eller varför inte måla om skåpsluckorna i en fin pastell? Det finns så många olika alternativ att välja mellan och enbart fantasin sätter gränserna. Om man ska måla om och behöver inspiration kan man alltid konsultera en målare Täby och få tips på den bästa färgen för ens eget hus.

 

Ta inte vatten över huvudet

Även de bästa hemmafixarna kan behöva lite hjälp på traven ibland. Därför är det bra att kunna ta hjälp av en Snickare Stockholm, om man känner att man behöver lite professionella råd. Snickare kan dessutom hjälpa till att hitta rätt material, verktyg och ge tips om hur man bygger för att inte skada sig själv.

 

Lycka till med hemmabygget i sommar och kom ihåg att alltid ta hjälp av en Golvslipning Täby om ni behöver tips eller råd!