Välkommen till en unik nyhetsportal

alt text

Vi skriver om allt mellan himmel och jord, fakta och inte fakta - Här hittar du allt

Nyheter inom företagande

alt text

Allt du behöver veta inom företag, privatliv & hobbies

Vill du synas här?

alt text

Att annonsera på en webbplats som denna kan hjälpa dig komma högre upp i sökmotorerna.

Den otippade ingrediensen som underlättar städningen

Den otippade ingrediensen som underlättar städningen

 

Vissa delar av våra hem kan vara extremt svåra att få rent. Köksfläktar, kakel i duschen och små springor runt om i huset kan kännas helt omöjliga att rengöra. Men det finns en lösning som hjälper oss att göra rent även de svåraste områdena i våra hus. Det är en ingrediens som många redan har hemma, som har visat sig vara ett av det bästa rengöringsmedlet som finns – nämligen bikarbonat!

 

Bikarbonat? Ska man städa med det? Ja, det låter kanske lite flummigt, men wow vilka underverk man kan genomföra med hjälp av detta lilla pulver. Bikarbonat används till och med av proffsen som jobbar med flyttstädning västerort på grund av att det är extremt effektivt.

 

Hur används det?

 

Bikarbonat används bland annat för att ta bort svartmögel badrum, fräscha upp avlopp, få bort jobbiga fastbränningar i kastruller samt göra rent fläktar och kakel! Man kan dessutom strö på det på sin säng för att sedan lättare kunna dammsuga upp smuts och damm – hur bra är inte det? När man rengör med hjälp av bikarbonat blandar man det oftast med vatten eller ättika, för att skapa en flytande vätska som tar bort smuts på ett otroligt bra sätt. Det kan till och med användas för att rengöra en riktigt smutsig ugn!

 

Få hjälp med hemstädning

 

Bikarbonat är effektivt för mängder av olika områden som behöver städas – men för oss som kanske inte alltid har tid att bland ihop våra egna mirakelkurer finns det andra sätt att rengöra våra hem. Husmorsknep i all ära, men ibland kan det vara skönare att någon annan gör jobbet åt en. I dessa tillfällen är det smidigt att anlita en städfirma sundbyberg som tar hand om städningen åt en. På så vis behöver man inte ens plocka fram bikarbonaten!